Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zvijezda sapunica

Marisol je jučer proslavila 55. rođendan, pogledajte kako izgleda

marisol

Erika ima i sina Nicolasa, kojeg je dobila u kratkoj vezi s s bivšim meksičkim predsjednikom Ernestom Zedillom

Sredinom devedesetih godina nesretna sudbina cvjećarice s ožiljkom na licu prikovala je milione gledatelja za male ekrane. Zahvaljujući ulozi Marisol, Erika Buenfil, koja je jučer proslavila 55. rođendan, postala je zvijezda, zauvijek upamćena po tom liku.

Prije pojave turskih sapunica, televizijskim programom vladale su meksičke telenovele, a jedna od najpoznatijih bila je upravo Marisol. Utjelovila ju je Erika Buenfil, koja je tad imala 32 godine. Iako je glumila u nizu sapunica prije te uloge, ali i nakon, zauvijek je ostala Marisol.

Jučer je proslavila 55. rođendan, a profil na Instagramu, gdje je poprilično aktivna i koji prati više od 327.000 ljudi, preplavile su čestitke njenih fanova.

Glumom se Erika počela baviti sa samo 12 godina, a prva sapunica u kojoj se pojavila bila je Acompañame, 1977. godine. I nakon Marisol, Buenfil je nastavila snimati sapunice kao da ne postoji sutra.

Krajem ‘80-ih zbog nesretne ljubavi pala je u depresiju i postala ovisna o alkoholu, a život joj se preokrenuo nakon uloge u Marisol. Posljednjih godina pojavila se u još nekoliko serija koje bi mogle biti poznate domaćim gledateljima; Divlja mačka te Prave ljubavi, za koju je osvojila nagradu TvyNovelas.

Erika ima i sina Nicolasa, kojeg je dobila u kratkoj vezi s s bivšim meksičkim predsjednikom Ernestom Zedillom, a s kojim povremeno objavi fotografiju na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

Gracias

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50) on