Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ljubav koja traje

Mediji su ih nekoliko puta “razveli”, a Pique i Shakira još se vole

pique shakira1

Slavni par se upoznao u Madridu, 2010. godine, i to na snimanju spota “Waka, waka” prije samog početka Svjetskog nogometnog prvenstva

Kolumbijska pjevačica Shakira (42) i španski nogometaš Gerard Pique (32) zajedno su proslavili rođendane 2. februara. Iako se time ni ovaj put nisu posebno pohvalili na društvenim mrežama gdje ih prate milioni ljudi, njihovi najvjerniji obožavatelji ipak su im zaželjeli sve najbolje.

Slavni par se upoznao u Madridu, 2010. godine, i to na snimanju spota “Waka, waka” prije samog početka Svjetskog nogometnog prvenstva. Između njih je odmah “kliknulo”, a ubrzo nakon toga započeli su i ljubavnu vezu. Iako nisu među onim slavnim parovima koji vezu često plasiraju u medije, Pique oduvijek rado govori kad ga mediji pitaju o Shakiri.

– Ona uistinu jest žena mog života. Znao sam to čim sam je prvi put ugledao, ona je ona prava – često ističe bivši španski reprezentativac.

Iako se često nagađalo da su se zaručili i planiraju vjenčanje, još uvijek nisu odlučili “stati pred oltar”.

Već od samog početka njihove veze, u medijima se često šuškalo da je veza pjevačice i nogometaša u krizi. Oni su te glasine svaki put uporno demantirali. Španski “Cotilleo” tako je prije dvije godine tvrdio da Shakira planira ostaviti Piquea, navodno zbog njegove ovisnosti o kockanju.

– Razlog prekida je jako ozbiljan. Shakira je sama donijela tu odluku i ozbiljna je što se toga tiče. Dosta joj je svega – tvrdio je tada izvor blizak paru.

Nekoliko dana nakon što su glasine o prekidu njihove dugogodišnje veze “procurile” u javnost, na društvenim mrežama “osvanuo” je i video para koji je pokazao drugačije. Na snimci je bila Shakira koja svira gitaru i pjeva, dok joj španski nogometaš usput šalje poljupce.

Oduševljenim obožavateljima to je odmah bio znak da je to njihov način negiranja glasina o prekidu. Kasnije se o njihovom prekidu više nije govorilo.

Pjevačica i nogometaš zajedno imaju dva sina, starijeg sina Milana (6) i mlađeg Sashu (4).