Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Meghan Markle i princ Harry čekaju prvu bebu? (FOTO)

meghan princ

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) i princ Harry (33) jučer su zasjali na humanitarnom koncertu “100 Days To Peace” u Londonu. Meghan je za svečanost obukla plavu haljinu čiji je kroj “zamaskirao” trbuh. Fanovi su odmah počeli komentirati da je bivša glumica možda trudna.

Harry je nedavno izjavio kako se iskreno nada da će u bliskoj budućnosti osnovati porodicu. A, s obzirom na to da je princ nedavno svoj automobil Audi RS6 Avant stavio u oglase, pretpostavlja se kako će brzi sportski automobil zamijeniti porodičnim.

Iako je trudnoća mnogim žena jedan od najljepših perioda u životu, vojvotkinja od Sussexa neće moći uživati u nekima od čari tog “blaženog stanja”.

Meghan će se i u trudnoći morati pridržavati strogih pravila pa se tako u javnosti ne bi smjela pojaviti u udobnoj trudničkoj odjeći kao što je, trenirka. No, to je pravilo prekršila njena zaova Kate Middleton (36), pa se smatra da ako i vojvotkinja prekrši to pravilo, da će joj kraljica oprostiti.

Iako mnogi to nisu vjerovali, vojvotkinja Kate i princ William navodno ni za jedno dijete prije rođenja nisu znali spol. A, kamoli da bi nekome isti otkrili. Izvor blizak paru je za ‘The Sun’ još uoči Kateine prve trudnoće rekao kako oni s nestrpljenjem iščekuju dan poroda kad će sa sigurnošću znati jesu li postali roditelji dečka ili curice.

To je još jedna stvar koja bi trebala ostati tajna kako za javnost, tako i za same roditelje. Naravno, nema sumnje da će se i ovaj put ime i spol djeteta naći u ponudi kladionica u Britaniji.