SHOWbuzz

"otvoren brak"

Michael otkrio šta je tražio od Catherine kad su prvi put ostali sami

28/01/2019

74-godišnji Douglas i 49-godišnja Catherine Zeta-Jones u braku su već 19 godina

Oni su jedan od onih holivudskih parova za koje su svi bili uvjereni da neće dugo izdržati, što i ne bi trebalo čuditi prvenstveno zbog razlike u godinama. Ipak, svim dušebrižnicima odavno su “začepili” usta dokazavši da uprkos svim problemima i iskušenjima, koji su se pojavljivali kroz godine, njihovu ljubav ništa ne može uništiti…i tako već 19 godina, koliko su u braku.

Na ovogodišnjoj dodjeli SAG nagrada mnogi su pogledi bili upereni u jedan od najdugovječnijih holivudskih parova – supružnike Michaela Douglasa i Catherine Zete-Jones, a oni su i ovoga puta sve dodatno začinili izjavama za medije koje su oduševile sve.

74-godišnji Douglas i 49-godišnja Catherine Zeta-Jones u braku su već 19 godina, a stigavši na crveni tepih, slavni je holivudski glumac otkrio čega se najradije sjeća s početka njihove veze.

– Kada smo prvi put završili zajedno, tražio sam od nje da ispred mene pleše step i to na pločicama u kupatilu, rekao je Douglas.

Catherine je smijući se dobacila:

– To nije dugo trajalo jer se mramor oštetio.

A kako je došlo do priče o počecima njihove veze? Tako što se velška glumica pohvalila kako u njihovom porodičnom domu ona ima plesni studio, u kojem Douglas često sjedi i posmatra svoju lijepu suprugu kako pleše.

Inače, bračni par nema problema s otkrivanjem intimnih detalja, tako je 49-godišnja glumica nedavno otkrila kako imaju otvoreni brak i da je upravo to ključ uspjeha.

– Prvo moram reći da sam neopisivo sretna da smo uspjeli 20 godina opstati zajedno. Nikada nisam mislila da je moguće s nekom osobom provesti toliko godina i da će sve biti idealno. I nije. Michael i ja imamo jako otvoren brak i vezu. Kada imate djecu, koja nisu kriva za to što ste ih rodili u svijetu prepunom nepravde, morate jednostavno biti otvoreni i sve iskreno dijeliti.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.