više ne krije

Miley Cyrus fotkom iz kupaonice potvrdila glasine: Ima novog dečka

miley

Fotkama iz bolničke postelje pjevačica je dala naslutiti kako je u vezi s četiri godina mlađim kolegom Codyjem Simpsonom

Miley Cyrus prvo je sve iznenadila najavom razvoda od glumca Liama Hemswortha, a potom je sve šokirala neslavno završenom jednomjesečnom vezom s blogericom Kaitlynn Carter.

Činilo se kao da joj ne ide na privatnom planu, a posebno nakon što je završila u bolnici, no onda je Miley Cyrus svima dala do znanja da je ponovno sretna.

Fotkama iz bolničke postelje pjevačica je dala naslutiti kako je u vezi s četiri godina mlađim kolegom Codyjem Simpsonom.

Nije prošlo dugo i počela su nagađanja kako je pjevačica ponovno zaljubljena, a onda je Miley objavila fotografiju kojom je potvrdila glasine.

26-godišnja pop zvijezda je po izlasku iz bolnice na svom Instagram Storyju objavila fotografiju na kojoj u kupaonici pozira s Codyjem, a potom i video na kojem pred ogledalom zajedno peru zube, ona u pidžami, a on samo u donjem rublju.

“Došla je kući. Oporavlja se od operacije. Šalje vam vibru”, napisala je u trećem licu pjevačica uz fotografiju na kojoj grli svog novog odabranika.

Simpson je također na svom Instagram profilu podijelio fotografiju uz koju je napisao – “Moja bolesna djevojka je konačno slobodna”.