Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

gazda iz sjene

Zdravko Mamić s tribina uživao u pobjedi Dinama u Žepču

mamic zepce

Dinamovoj delegaciji u BiH priključio se i Zdravko Mamić, koji je nepravomoćno osuđen na šest i po godina zatvora

Reprezentativnu pauzu nogometaši zagrebačkog Dinama iskoristili su za posjetu Bosni i Hercegovini, gdje će uveličati dva rođendana – 100-godišnjaka iz Žepča, te tuzlanske Slobode. U revijalnoj prijateljskoj utakmici protiv Žepča, ekipa trenera Nenada Bjelice upisala je 2:0 pobjedu.

Dinamovoj delegaciji u BiH priključio se i Zdravko Mamić, koji je nepravomoćno osuđen na šest i po godina zatvora, ali dan prije nego je presuda izrečena na sudu u Osijek, zaputio se u Međugorje gdje i boravi od ljeta prošle godine.

Mamić na tribina s bratom Zoranom / Foto: tportal.hr

Kako prenosi službena stranica GNK Dinama, prije utakmice na travnjaku je održana kratka svečanost. Predsjednik Dinama Mirko Barišić predao je povodom proslave stote godišnjice i odigravanja prijateljske utakmice domaćinu NK Žepče poklon 50 nogometnih lopti, dok je predsjednik domaćeg kluba Miroslav Ilić gospodinu Barišiću uručio priznanje i zahvalnicu. Ekipu su prije početka utakmice ovaj susret obilježile i zajedničkom fotografijom.

Dinamo će u petak gostovati i u Tuzli gdje će još jednim prijateljskim susretom uveličati sto godina postojanja nogometnog kluba FK Sloboda Tuzla.