Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Milijarder na finale Wimbledona došao s curom koja mu je rasturila brak

Lauren Sanchez4 (1)

Bezos je svojoj dragoj cijelo vrijeme nešto šaputao, a ona nije skidala osmijeh s lica

Na nedjeljnom finalu Wimbledona borbu Novaka Đokovića i Rogera Federera iz publike su pratili i brojni pripadnici showbiz svijeta. Tako je najstariji sin penzionisanog nogometaša Davida Beckhama, Brooklyn Beckham (20) s tribina pratio meč u društvo svoje djevojke Hane Cross (22).

Brooklyn je gledao napeti meč, a vrijeme između poena kratio je grickajući krofnu koju je podijelio sa svojom Hanom.

Par se na Wimbledonu pojavio modno usklađen, pa je Brooklyn nosio prsluk svjetlo smeđe boje, dok je Hana obukla haljinu iste boje.

Zanimljiv i napet meč iz publike je pratio i američki glumac Benedict Cumberbatch (42), najpoznatiji po ulozi detektiva Sherlocka Holmesa u istoimenoj BBC-ovoj seriji. Na Wimbledon je stigao sa svojom suprugom Katherine Jenkins (39).

S njima je bio i američki glumac Tom Hiddleston (38), poznat po ulozi u filmu “Osvetnici” (Avengers).

Na Wimbledonu je u nedjelju stigao i osnivač Amazona, Jeff Bezos (55). S njim je bila njegova djevojka, televizijska voditeljica Lauren Sanchez (49).

Bezos je svojoj dragoj cijelo vrijeme nešto šaputao, a ona nije skidala osmijeh s lica. Jeff Bezos i Lauren Sanchez, žena zbog koje je najbogatiji čovjek na svijetu ostavio suprugu s kojom je bio 25 godina, finale Wimbledona izabrali su kao događaj na kojem će se prvi put pojaviti zajedno otkako je javnost saznala za njihovu vezu.

Nježnosti su pred fotografima izmjenjivali samo nekoliko dana nakon što je ovaj milijarder finalizirao razvod vrijedan 38 milijardi dolara sa suprugom MacKenzie S. Bezos, a sedam mjeseci nakon što je njihova afera otkrivena.

Jeff i MacKenzie vjenčali su se 1993. godine. MacKenzie je inače poznata novelistica i filantropistica.