Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

put Banjaluka – Prijedor

Detalji teške nesreće u kojoj je povrijeđen košarkaš

kuzmic

Poslije nesreće uzeti su uzorci krvi od oba vozača i oni su poslani na vještačenje

Centar Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić upravljao je automobilom “porsche cayenne” u trenutku teške nesreće koja se dogodila na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor u mjestu Ramići, otkriva Srpskainfo.

Prema tim informacijama, automobil je njegovo vlasništvo i prema prvim rezultatima istrage u trenutku nesreće on se nalazio za volanom.

Izvor uključen u ovu istragu, pojasnio je do detalja kako se desila ova nesreća.

– Kuzmić je sa prijateljonom Bogdanom Ilićem išao iz pravca Prijedora prema Banjaluci. Dolaskom do malo veće krivine koja se nalazila sa desne strane, iz pravca iz kojeg su oni išli, Kuzmić je sa vozilom prešao u suprotnu lijevu stranu – pojasnio je sagovornik.

On je dodao da je baš u tom trenutku iz suprotnog smjera naišao automobil BMW kojim je upravljao Marko Mijatović.

– Kuzmić je tada prednjim lijevim dijelom svog automobila udario u zadnju lijevu bočnu stranu automobila. Od udara oba vozača su izgubili kontrolu nad vozilima i BMW se prevrnuo, dok je “porše” završio na u njivi na desetine metara od mjesta udesa. Tom prilikom Kuzim i Ilić su zadobili teške povrede, a Mijatović i kikbokser Dražan Janjanin su prošli sa lakšim povredama – pojasnio je sagovornik Srpskainfo.

Izvor je pojasnio da se još ne zna da li je Ognjen Kuzmić možda bio pod uticajem alkohola u trenutku nesreće.

– Poslije nesreće uzeti su uzorci krvi od oba vozača i oni su poslani na vještačenje kako bi se utvrdilo da li su možda Kuzmić i Mijatović bili pod uticajem alkohola ili nekih drugih opijata – rekao je sagovornik i dodao da se uskoro očekuju ovi rezultati.