Milijarder prekinuo vezu s bivšom suprugom Johnnyja Deepa

heard1

Shvatio je da Amber često manipulira s bliskim joj osobama, a sklona je i besramno lagati kako bi ostvarila svoje sebične ciljeve, tvrde prijatelji para.

Suosnivač PayPala i automobilske kompanije Tesla Elon Musk (46) vratio se u SAD čim je okončao vezu s glumicom Amber Heard (31). Bivša supruga Johnnyja Deepa, koji joj je nakon razvoda isplatio oko šest miliona eura, očajava jer je s milijarderom željela zasnovati porodicu.

Glumica stalno plače na setu u Australiji gdje snima “Aquamana”.

– Šokirala se jer Elon ni s čim nije davao Amber do znanja da nije zadovoljan njihovom vezom. Njegova ju je ishitrena odluka iznenadila – tvrde glumičini prijatelji.

Musk, navodno, ne želi više glumicu ni vidjeti ni čuti, jer su mu njeni prijatelji ispričali kako se ponašala prema svojim bližnjima, zbog čega je milijarder ekspresno nestao iz njena života.

Glasnogovornik poduzetnika čije se bogatstvo procjenjuje na više od 10 milijardi eura rekao je da Musk ne želi komentarisati prekid s Heard.

– Njihova veza je jako ozbiljna i Amber je oduševljena idejom o udaji za Elona – rekao je glumičin tata David prije samo četiri mjeseca i dodao da par uveliko kuje planove o zasnivanju porodice.

Musk i Heard zaljubili su se još prošlog ljeta, a Amber je, ubrzo nakon razvoda od Deepa, rekla kako ju je južnoafrički milijarder potpuno očarao.