Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Critic's Choice Awards"

Mjesec dana nakon poroda “oskarovka” zablistala na crvenom tepihu

anne (1)

Zlatna haljina dubokog dekoltea sa šišmiš rukavima lijepoj brineti odlično je pristajal

Nakon što je početkom decembra prošle godine po drugi put postala majka, oskarovka Anne Hathaway zablistala je na dodjeli nagrada Critic's Choice Awards u Santa Monici. Ovo je ujedno i prvo pojavljivanje slavne glumice u javnosti nakon poroda.

Zvijezda filmova “Princezini dnevnici”, “Vrag nosi Pradu” i “Interstellar”, ostavila je sve bez riječi, pojavivši se na crvenom tepihu u senzacionalnoj haljini s potpisom modne kuće Versace.

Iako je rodila prije nešto više od mjesec dana, slavna oskarovka ponosno je pokazala svoj trbuščić i višak kilograma koji je nakupila u trudnoći, dajući time i podršku svim novopečenim majkama koje su suočene s fizičkim promjenama.

Zlatna haljina dubokog dekoltea sa šišmiš rukavima lijepoj brineti odlično je pristajala, a Hathaway je stajling upotpunila zlatnim sandalama na petu, statement nakitom i crnom clutch torbicom.

Slavna glumica i njen suprug Adam Shulman javnosti su otkrili rođenje drugog djeteta kada su početkom decembra prošetali parkom u Connecticutu zajedno s malenim Jonathanom i tek rođenom bebicom, koju je oskarovka rodila u potpunoj tajnosti.

Svoju drugu trudnoću javno je potvrdila kada se s trbuščićem prošetala zračnom lukom u Los Angelesu u julu ove godine.