Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

šalju ga u zagreb

Trostruki ubica potpuno je rastrojen, razmišlja o samoubistvu, nije u stanju razgovarati

ecsImgPHOTO-2020-01-11-23-05-57-8258287689427676614

Kako se neslužbeno saznaje, bio je potpuno rastrojen, nije bio u stanju odgovarati na pitanja, a izgleda da je tokom noći i jutros u pritvorskoj jedinici govorio o suicidalnim mislima

Osumnjičeni za trostruko ubistvo u Splitu Filip Zavadlav (25) nije bio u stanju iznijeti odbranu na Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu, proglašen je raspravno nesposobnim i poslat će se na psihijatrijski odjel zatvorske bolnice u Zagrebu, javlja Slobodna Dalmacija.

Kako se neslužbeno saznaje, bio je potpuno rastrojen, nije bio u stanju odgovarati na pitanja, a izgleda da je tokom noći i jutros u pritvorskoj jedinici govorio o suicidalnim mislima.

Ročište za ispitivanje bilo je zakazano za 10 sati, kada je tužitelj Žarko Štrbac vidio kakva je situacija pozvao je stalnu sudsku vještakinju psihijatricu Dolores Britvić.

Nakon razgovora s mladićem procijenila je kako nije raspravno sposoban, što u pravnom smislu znači da nije u stanju racionalno shvatiti situaciju i komunicirati s okolinom.

Iza podne je zakazano ročište na kojem će se odlučivati o istražnom zatvoru, nakon čega Filip Zavladav može biti upućen u bolnicu za osobe lišene slobode na Svetošimunskoj cesti u Zagrebu.