Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"MailOnline"

Monica Bellucci i Tim Burton u vezi?

belluci screnshot

Na dodjeli su sjedili zajedno, a piše se i da su kasnije viđeni zajedno na prikazivanju nijemog filma Louisa Lumierea iz 1895. godine

Monica Belluci navodno je već četiri mjeseca u vezi s rediteljem Timom Burtonom.

Par se upoznao prije 16 godina, ali strani mediji pišu da su počeli izlaziti nakon što su se sreli na Lumiere Film Festivalu u Lyonu u oktobru prošle godine. 58-godišnja Monica je bila počasna gošća na festivalu te je tamo uručila 64-godišnjem reditelju nagradu za životno djelo.

“U cijelom životu nikad nisam osjetio toliko ljubavi kao večeras. Dobrodošli na najbolji sprovod koji sam ikada imao”, rekao je Tim nakon primanja nagrade.

Na dodjeli su sjedili zajedno, a piše se i da su kasnije viđeni zajedno na prikazivanju nijemog filma Louisa Lumierea iz 1895. godine.

MailOnline je kontaktirao predstavnike Tima Burtona i Monice Bellucci, no nisu se oglasili. Monica je slobodna otkako se rastala od umjetnika Nicolasa Lefebvrea 2019. Prethodno je bila u braku s Vincentom Casselom od 1997. do 2013. S Casselom ima dvije kćeri.

Tim je 13 godina bio u vezi s glumicom Helenom Bonham Carter (56), ali su se razišli 2014. godine. Zajedno su dobili dvoje djece.