Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mostar Summer Fest završen uz Prljavo kazalište i Letu štuke

MSF2018_Prljavo_kazaliste

Muzički festival Mostar Summer Fest, na kojem su protekla dva dana nastupila neka od najpoznatijih imena urbane glazbe iz regije, završen je u ranim jutarnjim satima u nedjelju.

Večer na glavnoj pozornici započela je uz sarajevsku rap ekipu Stoposto i prof SterMa, a poseban doživljaj je bio vidjeti i slušati Ischariotzcky, indie band prepoznatljivog zvuka, koji je pokazao kako ima svoju vjernu publiku koja ih prati kroz nastupe.

Glavne zvijezde večeri bili su Prljavo kazalište čiji su nastup obilježila dva trenutka. Prvi kada je Jasenko Houra jednog od posjetitelja iz publike pozvao na pozornicu da na njegovoj gitari odsvira pjesmu s Prljavcima, a drugi kada je Mladen Bodalec iz publike na stage lično dopratio dvadesetak fanova da bi zajedno s njima otpjevao “Marinu” te i time zatvorio nastup Prljavaca.

Nakon Prljavaca, večer je na glavnom stageu završena uz Letu štuke i hitove ‘Šutiš’ i ‘Mjesto za dvoje’.

Program na Hej! e-MOtion stageu večer je započela uz Fa11out i Igora HDP, a publika je ponovno plesala do jutra uz GRAMOPHONEDzIE, Kristijana Molnara i set Andreja Jelića čijim je nastupom završen ovogodišnji OPEN-AIR party elektronske muzike na Mostar Summer Festu, priopćili su organizatori.