Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mustafa se predomislio, s Eminom će ipak završiti na sudu?! (FOTO)

emina_mustafa2

Pjevačica Emina Jahović i turski pjevač Mustafa Sandal riješili su da se rastanu nakon deset godina braka, ali problemi u njihovim životima tek kreću, piše beogradski “Blic”.

Iako je Emina računala na to da će se sporazumno razvesti i da će joj bivši suprug ostaviti porodičnu kuću u Istanbulu u kojoj bi živjela sa djecom, Mustafa je, kako piše isti izvor, “promijenio ploču”!

– Emina i Mustafa su se isprva dogovorili oko starateljstva, ali se on sada premišlja jer smatra, kako ona kaže, da je dovoljno uticajan u Turskoj da može da uvjeri javnost da djeca treba njemu da pripadnu. On misli da ima bolji imidž u javnosti, što je presudno za tamošnje zakone, a iznad svega, želi da provodi što više vremena sa sinovima. Kako turski mediji danima bruje o njenoj navodnoj aferi sa sinom Miškovića, ona je uplašena da bi tamošnja javnosti počela da gleda na nju kao na nepodobnog staratelja jer nije moralna i čestita žena. Ona je sada zbog svega toga uplašena i učiniće sve da ubijedi Mustafu da se sporazumno razvedu – otkriva za “Blic” izvor iz Novog Pazara, i dodaje:

– Kada su riješili da se rastanu, Mustafa je obećao Emini da će kuću u Istanbulu ostaviti njoj i sinovima, a da će on naći stan u kojem će nastaviti život samostalno. Međutim, on je nastavio da živi u toj kući, angažovao je stalnu kuharicu i kućepaziteljku da brinu o svemu, stoga Emina misli da će on ostati tu i da je prvobitni dogovor pao u vodu. Ona razmišlja da unajmi agenta za nekretnine i pronađe novi dom za nju i mališane. Još uvijek ne zna da li bi živjela u Srbiji ili u Turskoj, a trenutno više provodi vrijeme u Novom Pazaru kod svoje porodice. Klinci zasada isto žive na dve adrese.