SHOWbuzz

septembarsko izdanje

Na Mostar Summer Festu 12 vrhunskih izvođača

22/07/2021

- Ovog septembra muzikom slavimo život na Mostar Summer Festu. Lijepi dani su pred nama jer uživati u festivalu nakon godinu i pol dana tišine će biti zaista jedinstvena emocija i posebno iskustvo - naveli su iz Mostar Summer Festa

Ovogodišnje izdanje Mostar Summer Festa održavat će se 2., 3. i 4. septembra, a nastupit će 12 izvođača – Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka, Helem Nejse, Cunami Flo, Grše, Činčila, Josip Palameta.

Ove se godine festival održava u samom centru Mostara, na terenu SC Kantarevac, a novina je da je ulaz na prvi dan festivala (četvrtak, 2. septembra) besplatan za sve posjetitelje.

Pandemija covida-19 svijet je okrenula naglavačke, tako se i tradicionalni kasnolipanjski datum održavanja festivala pretvorio u ranoseptembarski – priopćili su organizatori te poručili kako će 12 vrhunskih muzičara  ‘prodrmati’ Mostar i napraviti zabavu za pamćenje.

– Ovog septembra muzikom slavimo život na Mostar Summer Festu. Lijepi dani su pred nama jer uživati u festivalu nakon godinu i pol dana tišine će biti zaista jedinstvena emocija i posebno iskustvo – naveli su iz Mostar Summer Festa.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.