Nadi Hasandedić o svom suprugu: Njegov izgled i godine su nebitni

nadina5

Nadi Hasandedić, koja je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, udala se za 34 godine starijeg multimilionera iz Sydneya Nevillea Crichtona.

Vjenčanje je bilo najavljeno kao događaj godine u Australiji jer su o njemu pisali svi svjetski mediji nakon što je otkriveno da će se na njega potrošiti čak milion dolara. Nadi je u intervjuu za Dnevni Avaz otkrila detalje iz svog privatnog života.

Njen otac živio je dugo godina u Australiji prije nego što se vratio u Mostar gdje je upoznao njenu majku. Nakon vjenčanja, vratili su se u Australiju gdje je rođena, a nakon rata ponovno su posjetili Mostar. Samo nekoliko mjeseci poslije njen otac umro je od raka.

Što se tiče ogromne razlike u godina između nje i njenog supruga, Nadi je kazala:

“Neville voli moju realnost i što imam, kako kaže, starinsku dušu koja je taman prema njegovoj, jer je on mladog duha i pogleda na život, tako da se nađemo negdje napola. Moj suprug voli brz život, voli raditi i zabavljati se, a ja sam suprotno od njega, više na zemlji”, izjavila je.

Otkrila je i kako su se upoznali.

“Upoznali smo se preko nekih prijatelja, slučajno na ručku jednog Božića. Nismo mislili da će se između nas dogoditi nešto više od prijateljstva, pogotovo zbog razlike u godinama, ali, eto, dogodilo se, jer shvatila sam da su njegov izgled i godine nebitni”, kaže Nadi.

Njen suprug Neville obogatio se uvozom automobila od čega je zaradio 400 miliona dolara. Nedavno je kupio vilu vrijednu 33 miliona dolara u kojoj će novopečeni bračni par živjeti.