Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Najljepše haljine s dodjele nagrada “Golden Globes” 2016.

golden globe haljine

Sinoć se na Beverly Hillsu održala 73. dodjela prestižnih nagrada “Golden Globe”, a glumice i pjevačice koje su se pojavile na crvenom tepihu ozbiljno su shvatile svoju ulogu.

Nakon brojnih dodjela na kojima već nekoliko sezona vladaju golišave haljine, celebrity dame odlučile su ponovno potražiti inspiraciju u starom holivudskom glamuru te odabrati toalete dostojne ovakve glamurozne prigode.

Premda je duboki V izrez bio apsolutni hit na sinoćnjoj dodjeli, vodeće dame iz svijeta filma i muzike izgledale su elegantno i ženstveno, čak ekscentrična i Lady Gaga koja je izabrala prekrasnu haljinu s potpisom Versace.

Prekrasna Jennifer Lopez apsolutno je blistala u zanimljivoj žutoj haljini s potpisom Giambattista Vali, baš kao i Jenna Dewan Tatum koja se pojavila u tamnoplavoj haljini Zuhair Murad.

Jennifer Lawrence ponovno je odabrala Dior, međutim uspjela iznenaditi neočekivanim krojem, dok je Katy Perry pokazala dekolte, ali i romantičnu stranu u ružičastoj haljini s mašnicom na leđima, kuće Prada.

Inače uvijek čedna Kirsten Dunst iznenadila je novim, sexy lookom dok se Cate Blanchett odlučila za blijedo ružičastu Givenchy haljinu s retro prizvukom.

Mlada Kylie Jenner pojavila se na after partyju, no nije se proslavila kombinacijom kratkog topića i raskošne, široke suknje…