Najmlađa američka milijarderka iza sebe ima četiri braka (FOTO)

Lynsi Snyder

Iako ju je Forbes 400 ranije ovog mjeseca proglasio najmlađom ženom na listi najbogatijih Amerikanaca, život nije uvijek mazio bogatu nasljednicu Lynsi Snyder.

36-godišnjakinja teška više od 3 milijarde dolara razvodila se tri puta, izgubila oca koji se predozirao lijekovima 1999. godine, ali i suočila se i sama s ovisnošću, piše Daily Mail.

Predsjednica uprave i jedina nasljednica lanca brze hrane In-N-Out krasi naslovnicu posebnog izdanja magazina Forbes 400, kojem se otvorila o svojoj mračnoj prošlosti.

Ali i otkrila kako svoj posao ne misli širiti na istočnu obalu SAD-a.

Trenutno udana za četvrtog supruga, Seana Ellingsona, Lynsi kaže kako ju je poduža lista grešaka s muškarcima “prisilila” da bude jača žena kakvom se smatra danas.

Njen prvi brak potrajao je tri godine, a udala se za dečka iz srednje škole. Zatim se 2004. godine udala za Richarda Martineza, s kojim ima dvoje djece, no njihov brak završio je 2011.

Do 2004. godine već je bila ovisna o alkoholu i marihuani.

“Bila je to crna faza mog života. Do 22. godine, već je praktički bilo gotovo”, rekla je za Forbes.

2011. udala se za trećeg supruga, Vala Torresa Jr.-a, s kojim je dobila dijete 2011. prije nego je brak okončan razvodom tri godine kasnije. Tvrdila je kako je otkrila da ju je on godinama varao te je s njom bio samo iz finansijske koristi.

Odmah 2014. udala se za Elingsona, s kojim ima dvoje djece, a koji je bivši zaposlenik In-N-Outa.

Osim o turbulentnoj ljubavnoj prošlosti, Lynsi je govorila i o nevoljama sa svojim pokojnim ocem, Guyem Snyderom. Njegov otac imao je aferu i rastao se od njegove majke Lynde kad je imala samo 12 godina.

1999. godine Guy je preminuo u 48. godini nakon što se predozirao – Lynsi je imala samo 17 godina kad je izgubila oca.

“Kad je bio trijezan bio je najbolji tata na svijetu… skratili su nam vrijeme”, kaže Lynsi, koja na ramenu ima tetovažu “Daddy's Girl”.