Pretjerala s fotošopom

Najmlađa milijarderka se propisno obrukala: Obrisla je fotku nakon 20 minuta

fotke

Spomenuta fotografija ‘s greškom’ na njenom Instagram profilu, na kojem je prati 172 miliona ljudi, stajala je 20 minuta. Kad je primijetila da je ismijavaju na društvenim mrežama, Kylie je obrisala

Nije tajna da milijarderka Kylie Jenner (22) fotošopira fotografije na društvenim mrežama, a nekoliko puta su joj greške u uređivanju bile vrlo očite. Ni sada njene Photoshop vještine nisu prošle nezapaženo. Uređujući sebe, Kylie je iskrivila rub bazena.

Spomenuta fotografija na njezinom Instagram profilu, na kojemu je prati 172 miliona ljudi, stajala je 20 minuta. Kad je primijetila da je ismijavaju na društvenim mrežama, Kylie je obrisala fotografiju. A radi se o ovoj fotografiji ispod!

Potom je objavila nove fotografije s bazena s istim opisom, na kojima nije bilo takvih grešaka.

Kylie je trenutno ‘zarobljena’ u svojoj ogromnoj vili s kćeri i dečkom, reperom Travisom Scottom (28). Iako su prošle godine prekinuli, par se pomirio netom prije nego što je Amerika proglasila karantenu.

Kylie je nedavno za strane medije rekla kako joj nedostaju sestre i nećaci, ali da joj je drago što je Travis s njom i što puno stvari sada rade skupa jer su po cijele dane u kući.