Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Suzana Mančić

Najpoznatija loto djevojka ide u penziju: Moram, tako zakon nalaže

suzana mancici

Kad je nekom drugome tako objavljen video, imao je podršku, a ja nisam smjela izaći na ulicu jer su me htjeli raskomadati

Sljedeće godine idem u penziju jer tako zakon nalaže. Tek ćete vidjeti kako ću se raspisati u penzionerskim danima, rekla je Suzana Mančić (62). Bila je najslavnija loto djevojka bivše države.

Bila je san velike većine muškaraca tog vremena. Slikala se gola za Playboy, a izašlo je i nekoliko kućnih video uradaka popularne voditeljice.

– Kad sam se slikala, nisam to radila zbog karijere, jer sam je već imala. Zanimalo me je kako to izgleda. Osim toga, to tako rade svjetske žene – objasnila je Suzana, a otvoreno je govorila i o “filmićima”.

– Kad je nekom drugome tako objavljen video, imao je podršku, a ja nisam smjela izaći na ulicu jer su me htjeli raskomadati – požalila se.

Ipak, sve je prebrodila, uvijek se dobro držala. Jedan od razloga je i pisanje, to joj očito pomaže. Najpoznatija loto djevojka sad će napisati treću knjigu. Dosad je objavila “Neukrotivo srce” i “Kao da sam sanjala”.

– Nikad se nisam vidjela kao ljepoticu. Ne bih se usudila prijaviti na takmičenje za Miss, iako su mnogi, istina, i danas uvjereni da sam bila službena Miss Jugoslavije. Greška. Uvijek sam se trudila učiti od boljih od sebe, ne odustajati i ne posustajati. Ljepota je uvijek dobro došla ali bez velikog rada i discipline, nema rezultata. Bila sam svjesna nekog svog magnetizma, imala sam, a imam i sada nešto za čime muškarci žude, čemu ne mogu odoljeti – otkrila nam je Mančić svojevremeno.

Sad će pisati o porodičnim tajnama jer, kako kaže, svaka porodica barem jednu tajnu gura pod tepih.

– Želim ispričati priču koja će na trenutke biti lijepa i potresna te neće imati sretan kraj.

Nakon dugogodišnje veze Mančić se prošle godine udala za 67-godišnjeg grčkog biznismena Simeona Ocomokosa, s kojim je u vezi bila jako dugo.