Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

instagram

Najstarija Kardashianka prkosi godinama: Mnogi tvrde da razlike skoro da i nema

kourtney nova3 (1)

“Zamrznula sam jaja s 39 godina. Budući da to rade svi, i ja sam se odlučila na to”, izjavila je Kourtney

Najstarija sestra Kardashian, Kourtney, nedavno je iz svog arhiva “iskopala” fotku iz 2.000 godina i objavila je na Instagramu.

Na slici s natpisom “2000” prikazana je kako pozira s rukama podignutim u zrak, u majicu s leopard printom i gaćicama.

Dva desetljeća kasnije, ako je suditi prema njenim “friškim” fotkama, njena linija skoro je nepromjenjena. A s time se slažu i mnogi fanovi koji su komentirali te fotografije.

Majka troje djece (41) trenutno odmara u kuću svoje majke Kris Jenner u Palm Springsu u Kaliforniji, odakle je i objavila najnovine fotke u bikiniju.

Kourtney je odnedavno počela izlaziti s bubnjarom Blink-182 Travisom Barkerom, s kojim je dugo godina bila u prijateljskom odnosu.

Prošlog utorka, gostujući u jednoj emisiji, Kourtney je otkrila da kada je riječ o još djece, mogućnosti drži otvorenom.

Majka troje djece rekla je voditeljici Sari Hyland u emisiji “Lady Parts” da se na tu opciju pripremila još prije dvije godine, kada je odlučila zamrznuti svoja “jajašca” za slučaj da kasnije želi proširiti porodicu.

“Zamrznula sam jaja s 39 godina. Budući da to rade svi, i ja sam se odlučila na to”, izjavila je Kourtney.

Njena sestra Kim (40) je to već učinila u prošlosti, a jajašca je dva puta koristila kada je dobila djecu Chicago i Psalm.

A i najmlađa sestra Khloe (36) je to učinila kako bi jednog dana ako se odluči mogla dobiti drugo dijete.

Kourtney s bivšim partnerom Scottom Disickom (37) s kojim je bila od 2006. do 2015. ima sinove Masona (11) i Reign (šest) i kćer Penelope (osam).