Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

postalo je toksično

Najstarija sestra Kardashian napušta porodični rijaliti “KUWTK”

kourtney5

Kourtney s bivšim partnerom Scottom Disickom dijeli troje djece, 10-godišnjeg sina Masona, 7-godišnju kćer Penelope te 5-godišnjeg sina Regina

U novom broju arapskog izdanja modnog magazina Vogue, Kourtney Kardashian zablistala je na naslovnici s novom frizurom kojom kao da označava jedno sasvim novo poglavlje svog života, onog poslovno udaljenog od porodice.

U intervjuu najstarija sestra Kardashian klana otvoreno je progovorila o svojoj odluci o napuštanju porodičnog biznisa koji joj je osigurao milione i zvjezdani status.

“Na snimanjima sam već dugih 13 godina, snimila sam punih 19 sezona i 6 spin off-ova. Međutim sve to postala je toksična okolina za mene. Nisam se dobro osjećala i više me to nije ispunjavalo kao prije. Zbog toga nisam željela više toliko vremena tratiti na snimanja i reality”, objasnila je 41-godišnjakinja.

Kourtney s bivšim partnerom Scottom Disickom dijeli troje djece, 10-godišnjeg sina Masona, 7-godišnju kćer Penelope te 5-godišnjeg sina Regina.

Njima je brižna majka potpuno posvećena te kako kaže obožava vikend kada nema ostale obveze.

“Obično je to vikendom kada samo odmaramo i bez plana smo u kući cijeli dan u pidžamama. Tada sam najsretnija.”

Posljednjih nekoliko godina Kourtney razvija svoj lifestyle portal Poosh, koji joj je očito glavna okupacija te je nadišla porodične trzavice i svakodnevna snimanja životnih događaja pred cijelom nacijom.