ostali prijatelji

Nakon godinu dana veze prekinuli Channing Tatum i pjevačica Jessie J

tatum

Prije veze s britanskom pop zvijezdom, Tatum je bio u braku s glumicom i plesačicom Jennom Dewan

Slavni 39- godišnji glumac i vlasnica hita ‘Bang Bang’, prema napisima američkog US Weeklyja, prekinuli su prije mjesec dana, a kako ističe izvor blizak bivšem paru ostali su u prijateljskim odnosima.

O ljubavnoj vezi 31- godišnje pjevačice Jessie J i zvijezde filma ‘Magic Mike XXL’ počelo se nagađati u oktobru 2018. godine, a medijske napise potvrdio je Tatum objavivši u novembru fotografiju na Instagramu s britanskom pop zvijezdom na pozornici londonskog Royal Albert Halla.

Tatum i Jessie J posljednji su put zajedno fotografisani 29. oktobra tokom njenog nastupa na muzičkom festivalu Rock in Rio, da bi dan ranije Jessie izvela ljubavnu pjesmu posvećenu Tatumu na koncertu u Los Angelesu.

Prije veze s britanskom pop zvijezdom, Tatum je bio u braku s glumicom i plesačicom Jennom Dewan s kojom dijeli 6- godišnju kćer Everly.

U objavljenim memorima, bivša supruga glumca priznala je kako su ju veoma pogodili napisi o njegovoj vezi s britanskom pjevačicom.

Razvodnu parnicu Channing Tatum i Jenna Dewan finalizirali su prošlog mjeseca, no još uvijek rade na sklapanju sporazuma o skrbništvu nad šestogodišnjom kćeri. Poput Tatuma, njegova bivša supruga odlučila je krenuti dalje skrasivši se s glumcem Steveom Kazeejem s kojim očekuje prvo dijete.