SHOWbuzz

Jessie J

Pjevačica se zbog bolesti povlači sa društvenih mreža

22/08/2021

Šest mjeseci nije prošao dan bez bolova u vratu i grlu. Nekad je bolje, nekad lošije, napisala je

Pjevačica Jessie J objavila je da će se na neko vrijeme povući s društvenih mreža zbog zdravstvenog stanja. Svoj oproštaj podijelila je s 10 miliona fanova koji je prate na Instagramu.

Jessie se već više od šest mjeseci bori s Meinerovom bolesti, bolesti unutrašnjeg uha koju karakteriziraju napadi vrtoglavice, mučnine i povraćanja, te šum u uhu i pojava nagluhosti.

O svom je stanju progovorila sredinom avgusta te opisala kako joj je posebno teško palo što bolest utječe na njen glas.

“Jučer sam pokušala otpjevati pjesmu koju inače s lakoćom pjevam i nisam mogla. Problem nije moj glas, ali bolest mi utječe na glas. Jecala sam. Satima. Dopustila sam si da osjetim dio koji je slomljen u meni, a koji često ignoriram iako ne bih trebala. Šest mjeseci nije prošao dan bez bolova u vratu i grlu. Nekad je bolje, nekad lošije”, napisala je tad, između ostalog, i dodala da nastoji biti pozitivna.

U posljednjoj objavi je ipak obavijestila fanove da će se povući s društvenih mreža dok joj ne bude bolje.

“Nestat ću s društvenih mreža na neko vrijeme i 100 posto fokusa usmjeriti na sebe i rješavanje onog što se događa s mojim tijelom. Pišem to zbog ljubavi i poštovanja prema fanovima koji me ovdje prate i podržavaju. Vidimo se kad ovakve slike budu nastale u sadašnjem trenutku, a ne budu samo prisjećanje”, napisala je.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.