Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nakon koncerta u čast Keme Montena pjevač obznanio razvod braka?

novkovic_katic

Nakon koncerta u čast Kemala Montena na Facebooku je hrvatski pop pjevač Boris Novković objavio zagonetan post iz kojeg se da iščitati da je njegov brak s 19-godina mlađom Ines Katić u problemima.

Uz pjesmu “Nije htjela” poručio je da je spreman dati sebe opet za ljubav i četvrti put, dodavši da je to njegov jedini komentar na tu temu.

“Kraj koncerta za Kemu i moj osjećaj spram ljubavi izvedba i pjesme koja sve govori o istoj. Svi koji ste slutili neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu, niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovo dati cijelog sebe za ljubav. Ako treba četvrti i peti i deseti put! Vjerovat ću u pravu ljubav, zauvijek! I nema drugog komentara! Ines hvala!”, napisao je.

Podsjetimo, i o kraju ljubavi (veza) sa slikaricom Ivom Višošević progovorio je na Facebooku, te odbio komentirati dalje svoj privatni život. Prije toga je bio u braku devet godina sa novinarkom Lucijom Novković, dok mu je prva supruga bila glumica Bojana Gregorić sa kojom je bio pet godina u braku.

Njegova ljubav s Ines otkrivena je na lanjskom koncertu u čast Kemala Montena, a prošlog ljeta su se i vjenčali. Bila mu je to treća supruga.