Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"DeuxMoi"

Nakon razvoda od Kim Kardashian, Kanye West u vezi sa slavnom Ruskinjom?

kanye1 (1)

Iako mnogi ne vide nikakvu poveznicu između repera i manekenke, njihovo poznanstvo traje više od desetljeća

Ako je vjerovati Instagram profilu DeuxMoi, koji je do sada mnogo puta prvi otkrio veze slavnih i detalje iz njihovih života koje kriju od javnosti, 43-godišnji reper i modni dizajner Kanye West se nakon razvoda od Kim Kardashian našao u zagrljaju jedne od najljepših žena svijeta – 35-godišnje Ruskinje Irine Shayk.

DeuxMoi inače na svom profilu objavljuje informacije koje mu šalju ljudi iz cijelog svijeta, pa je tako bilo i ovoga puta, kada mu je “dojavljivač” javio kako se “Kanye West u tajnosti viđa s Irinom Shayk, poznatom manekenkom.

Izvor je kazao sljedeće:

“Kada malo dublje zagrebem u to, ne znam je li ‘hodanje’ pravi naziv za to, no vjerovatno postoji neki interes.”

Iako mnogi ne vide nikakvu poveznicu između repera i manekenke, njihovo poznanstvo traje više od desetljeća, kada je 2010. godine upravo Irina bila glavna zvijezda njegovog muzičkog videa, u kojem je utjelovila anđela, da bi dvije godine kasnije nosila njegovu kolekciju tokom pariške Sedmice mode.

Irina Shayk je majka kćerkice koju je dobila dok je bila u vezi Bradleyjem Cooperom, a prije njega bila je u dogogodišnjoj vezi s fudbalskom zvijezdom Cristianom Ronaldom.