Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

porodična tragedija

Nakon smrti Whitney Houston i njihove kćeri, poznati reper ostao i bez sina

Bobby Brown (1)

Bobby Brown je i sam poznat u medijima kao poprilično problematična osoba i kojeg mnogi smatraju glavnim krivcem što je njegova bivša supruga Whitney Houston isprva i zaglibila u svijet droge

Nakon što je prije pet godina preminula Bobbi Kristina Brown, i to od posljedica utapanja nakon što je uzela previše droge, 51-godišnji reper Bobby Brown sada je ostao i bez sina Bobbyja Jr. Očev nasljednik u punom smislu riječi, koji je sreću isto pronašao u muzici, pronađen je mrtav u svom domu u Los Angelesu.

Bobby Brown Jr. bio je jedan od sedmero djece poznatog repera, a njega je dobio tokom jedanaestogodišnje veze s Kim Ward.

Bobby Brown je i sam poznat u medijima kao poprilično problematična osoba i kojeg mnogi smatraju glavnim krivcem što je njegova bivša supruga Whitney Houston isprva i zaglibila u svijet droge.

Bobbi Kristina, koja je pronađena u dobi od 22 godine u svojoj kadi u Atlanti, nakon čega je u indiciranoj komi provela šest mjeseci, pokopana je odmah pored svoje voljene majke, slavne pjevačice Whitney Houston, koja je preminula u februaru 2012. također od utapanja, do kojeg je došlo zbog koronarne bolesti, ali i predoziranja kokainom.

Ranije ove godine preminuo je i bivši dečko Bobbi Kristine, Nick Gordon, kojeg je Whitney Houston čak bila posvojila.