Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nekada seks simbol Jugoslavije, danas u teškoj situaciji

marina perazic

Marina Perazić proživljava najteže dane svoga života. Nekadašnja muzička zvijezda nova je takmičarka relity showa u Srbiji, a upravo prije ulaska u taj show je priznala koliko teško živi.

“Teško sam donijela odluku, ali muka me natjerala. Nemam para i za stvarno dobar honorar sam pristala na ovo. Ovo su teške okolnosti za mene” kroz suze je ispričala seks ikona osamdesetih za Blic.

Marina je učestvovala i u prvoj sezoni showa, a jedna je od rijetkih koja je otvoreno priznala da se prijavala zbog gole egzistencije.

marina perazic1

“Odavno sam dobila ponudu, ali bilo mi je teško odlučiti. Odlučujuće su bile financije. Jako teško živim u posljednje vrijeme, nemam svoju kuću, kćerkama sam iznajmila stan. Želim raditi, ali nemam šta, želim pokretati projekte i završiti pjesme, ali nemam od čega. Doslovno sam se potucala po kućama, vidite koliko me boli pričati o tome. Jako sam emotivna i nemam šta kriti, a znam da nisam jedina koja tako živi, samo o tome ja govorim javno”, priznala je pjevačica, koja je bila poznata i po vezama s mlađim muškarcima.

I sada je, kaže, u vezi, ali zapravo traži nekoga ko će joj osigurati egzistenciju.

“To je sada moderno, a ja sam oduvijek imala mlađe. Severina i Ceca danas izazivaju pažnju svojim vezama, a meni je to bilo uobičajeno. Pa ja sam i djecu napravila sa mlađim muškarcem. Zanimljiviji su oni i zabavniji, ne treba meni neko da me guši i da me pretvori u domaćicu. Vani sam ostavila nekoga da me čeka, ali u stvari tražim bogatog frajera. Nije me sram priznati. Da ga nađem i da riješim sve svoje probleme”, rekla je Marina za Blic.