Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Britanac Nathan Meads

“Nigdje ne mogu otići jer svi misle da sam Brad Pitt”

nathan – brad

Zbog sličnosti s poznatim glumcem propala mu je veza s majkom njegovog djeteta

Američki glumac Brad Pitt (55) već je desetljećima pojam jednog od najzgodnijih muškaraca svijeta. Mnoge obožavateljice poznatog glumca govore da je Pitt poput vina – što stariji to bolji, a brojni muškarci žele izgledati baš poput njega. Ipak, to nije slučaj s Britancem Nathanom Meadsom kojemu sličnost s poznatim glumcem polako već ide na živce.

FOTO: Facebook

– Nigdje ne mogu otići. Ne mogu kupovati u prodavaonici jer vidim da se prodavačice gurkaju misleći da sam Brad Pitt – govori Nathan koji priznaje kako ne vidi sličnost sa glumcem. Očito je vide drugi jer mu je u posljednjih deset godina prišlo hiljade ljudi tražeći autogram, a svakodnevno na društvenim mrežama dobiva na desetine poruka.

– Nisam jedan od onih frajera koji misle da su prezgodni. Bio sam s mnogo djevojaka, ali nikada nisam smatrao da sam jedan od onih muškaraca koji su svima privlačni – govori Nathan koji je po zanimanju građevinar. Zbog sličnosti s poznatim glumcem propala mu je veza s majkom njegovog djeteta.

FOTO: Facebook

– Zaista joj je smetalo to što su mi djevojke stalno prilazile u želji da se slikaju sa mnom – objasnio je Nathan koji je sad u sretnoj vezi s djevojkom koja se navikla na ‘probleme’ njegovog izgleda.