SHOWbuzz

Usvaja bebu

Nikad nije kasno: Jennifer Aniston postaje majka u 50. godini?

30/01/2019

Jennifer su mnogi kroz godine kritikovali jer nije nikad rodila

Zvijezda ‘Prijatelja’ Jennifer Aniston (49) konačno će se okušati u majčinstvu, piše Globe.

– Jen već godinama pomaže dva sirotišta u Meksiku i tokom posljednje posjete jako joj se svidjela jedna djevojčica – rekao je prijatelj glumice. Tako će Aniston, prema pisanju stranih medija, usvojiti djevojčicu iz Meksika staru 13 mjeseci.

Inače, Jennifer želi dijete već duže vrijeme, ali ju je u tome sputavao bivši suprug, glumac Justin Theroux (47), tvrde strani mediji.

– Čeznula je za usvajanjem djeteta i željela je to učiniti s bivšim, ali on je stalno govorio da nije dobar trenutak – kaže prijatelj. Jennifer je prekinula s glumcem, pa ju sada svi ohrabruju da ostvari dugogodišnju želju.

Inače, Jennifer su mnogi kroz godine kritikovali jer nije nikad rodila.

– Moje ideje o sretnom i ispunjenom životu različite su od želja drugih ljudi. Niko nema pravo osuđivati tuđe izbore jer niko ne može znati šta se događa iza četiri zida vašeg doma. To je za mene vrlo osjetljiva tema – rekla je jednom prilikom Jennifer.

Nakon nedavne objave da će glumica sama sebi kupiti kuću na selu za 50. rođendan, koji je 11. februara, javnost je počela nagađati da će se Jennifer pomiriti s Bradom Pittom (55), s kojim je bila u braku od 2000. do 2005. Međutim, on je u vezi s Charlize Theron (43).

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.