Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nina Badrić: Opet bih se udala, ali pod jednim uslovom

nina_badric

Iako iza sebe ima jedan razvod, hrvatska pop pjevačica Nina Badrić i dalje vjeruje u ljubav i brak. Kako je kazala u intervjuu za beogradski Kurir, jedino što se promijenilo jest činjenica da je iskusnija i više sebi ne dozvoljava pogrešne izbore. Stoga kod izbora budućeg životnog partnera ima vrlo jasan uslov.

“Brak je predivna zajednica ako je u njoj dvoje pravih ljudi. Sada znam da će pored mene pred oltar morati da stane pravi prijatelj. Neko ko će biti sličan i blizak meni kao osoba, a ne neko ko je različit od mene”, kaže Nina, dodajući da dugogodišnja veza ne može opstati samo na hemiji.

“Kada hemije nestane, karakteri istrče i loše je kada shvatiš da više ne znaš ko je taj čovjek, kada se više ne razumijete. A, kada ti je neko sličan i kada ti je srodna duša, onda je ne želiš da izgubiti i boriš se za njega”, pojasnila je pjevačica.

U intervjuu je priznala i da ne zna je li je bivši suprug ili neko od partnera ikada prevario, niti to želi znati. Također, otkrila je i da se ne opterećuje komentarima na račun svog izgleda.

“Ne trudim se svidjeti se svakome. Zašto bih? Mnogo puta su do mene stizali komentari da imam veliku stražnjicu u kojoj je ‘pet kilograma viška’. To me zaista ne dira. Kad se trudiš svidjeti se nekome, izgubiš sebe, zato ja imam svoju priču, ne zanima me što će neko reći o meni”, kazala je Nina Badrić.

Ovako je nastala jedna od najljepših Čolinih ljubavnih pjesama