Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

intervju za "novu tv"

Nina Badrić postala vegetarijanka: Prije kada bih pojela komad mesa, dva sata bih odspavala…

nina2 (1)

Pjevačica često objavljuje fotke na kojima izgleda prelijepo, a u komentarima dobiva mnoštvo pohvala obožavatelja

– Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože, izjavila je za Novu TV pjevačica Nina Badrić koja je u potpunosti promijenila neke životne navike što su primijetili i pratitelji na društvenim mrežama.

– Pa to mi je prirodno nekako došlo. Super mi je, osjećam se bistro, zdravo, odlično i nisam umorna – dodala je Nina, koja već neko vrijeme ne jede meso.

Pjevačica često objavljuje fotke na kojima izgleda prelijepo, a u komentarima dobiva mnoštvo pohvala obožavatelja.

S obzirom na to da je prošle godine 7. marta održala zadnji veliki koncert pred publikom zbog pandemije korona virus, Badrić s pratiteljima najčešće komunicira preko društvenih mreža.

– Ovo su teška vremena za sve, ne samo za nas muzičare. No, mi smo jedini od početka ‘lockdowna’ ostali bez ikakve mogućnosti za rad. Prihvatila sam situaciju takva kakva je i ne zanosim se time da ćemo početi raditi do sredine iduće godine. Ova situacija je iskristalizirala osobe i odnose. Izvukla je pravo lice ljudi. Ko je bio dobar, taj je još bolji, a ko je zao, to više ne može skriti – komentirala je Nina na početku ove godine u intervjuu u kojem se osvrnula na pandemiju koja je pokosila svijet.