kolegica u šoku

“Njegove riječi dan prije pogibije odzvanjaju mi u glavi…”

seka saban1

U noći prije pogibije Šaulić je nastupao u klubu Farinda u Bilefeldu zajedno sa kolegicom Teom Tairović, a dan prije pogibije s njim u avionu prilikom dolaska u Bilefeld bila je i njegova kolegica Seka Aleksić

Folk pjevač Šaban Šaulić stradao je rano jutros u stravičnoj nesreći kod Bilefelde, gdje je nastupao. Šaulić je preminuo nakon što je prebačen u bolnicu, dok su dva muškarca koja su bila s njim u društvu, vozač i kum, teško povrijeđena.

Vozač koji je skrivio nesreću (34) utvrdila je policija, upravljao je automobilom pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole. Poruke podrške porodici stižu sa svih strana, posebice od Šabanovih kolega sa muzičke scene.

U noći prije pogibije Šaulić je nastupao u klubu Farinda u Bilefeldu zajedno sa kolegicom Teom Tairović, a dan prije pogibije s njim u avionu prilikom dolaska u Bilefeld bila je i njegova kolegica Seka Aleksić.

“Jučer smo putovali zajedno. U avionu je bio nasmijan i pošto smo presjedali rekao je; Jedva čekam sutra. Imam direktan let za Beograd. Da se konačno malo odmorim”, kazala je Šaulićeva kolegica Aleksić za Kurir.

“I dalje mi te njegove reči odzvanjaju u glavi”, rekla je danas Aleksić.

Ovo je snimka nastala samo dva ili tri sata prije pogibije…

Oglasila se i Šaulićeva porodica nakon tragedije!