instagram

Njeno visočanstvo Salma Hayek

New Project

Glumica nije otkrila gdje se trenutnno odmara, no plaža na kojoj je pozirala u bikiniju na prethodnoj fotki odaje da je pobjegla u tropske krajeve

Nakon što se od stare godine oprostila u bikiniju i oduševila obožavatelje izgledom u 55. godini, glumica Salma Hayek pratitelje na Instagramu sada je počastila još jednom fotkom njenog besprijekornog tijela.

Na društvenoj mreži, gdje ima više od 17 miliona pratitelja, objavila je još jednu fotografiju na kojoj nosi smeđi bikini, a u prvom je planu njeno bujno poprsje koje je naglasila i zlatnim lančićem.

Od nakita je stavila još i zlatne naušnice, a look je upotpunila sunčanim naočalama brenda Balenciaga te je i u ovom oskudnom izdanju uspjela izgledati kao prava filmska diva.

Obožavatelji su je i ovoga puta obasuli s gotovo dva miliona lajkova, a u komentarima su se mnogi složili da je Salma i u šestom desetljeću jedna od najljepših i najzgodnijih žena na svijetu.

Glumica nije otkrila gdje se trenutnno odmara, no plaža na kojoj je pozirala u bikiniju na prethodnoj fotki odaje da je pobjegla u tropske krajeve.

Inače, lijepa je glumica od 2009. godine u braku s francuskim biznismenom, milijarderom Françoisom-Henrijem Pinaultom (58), s kojim je dobila kćer Valentinu.