automobil na poklon

Slavni “The Rock” nekad je bio beskućnik, sada je priredio iznenađenje čovjeku koji ga primio

the rock (1)

Dwayne je na Instagramu objavio snimku na kojoj s Brunom, koji ništa ne sluti, razgovara o tome kako ga je primio k sebi kad nije imao gdje, kad mu je bilo samo 15 godina te kako mu je upravo Bruno kupio prvi auto

Glumac Dwayne Johnson, slavni The Rock, danas je bogat i uspješan, ali nije uvijek imao toliko sreće. U tinejdžerskim je godinama bio siromašni beskućnik, a u toj mu je prilici pomogao bivši hrvački menadžer Bruno.

The Rock nikad nije zaboravio njegovo dobro djelo, a svom je dugogodišnjem prijatelju priredio predivno iznenađenje i kupio mu auto vrijedan 30.000 dolara.

Dwayne je na Instagramu objavio snimku na kojoj s Brunom, koji ništa ne sluti, razgovara o tome kako ga je primio k sebi kad nije imao gdje, kad mu je bilo samo 15 godina te kako mu je upravo Bruno kupio prvi auto.

“Ne mogu ti dovoljno zahvaliti na onome što si učinio kad mi je bilo 15 godina. Imao si puno pravo reći da ne znaš tog klinca i ne želiš živjeti s njim, ali ipak si me primio. Bruno, puno mi to znači jer mi je to promijenilo život. Volim te i zahvalan sam. Hvala ti što si mi kupio prvi auto, a sad ti imam prilike reći: ovo je tvoj novi auto”, rekao je zatečenom čovjeku.

Bruno je čak zaplakao kad ga je Dwayne smjestio u njegov novi auto.

“Nikad niko za mene nije učinio ovako nešto. Volim te”, rekao je glumcu.

“I ja tebe volim”, odgovorio je The Rock.