Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

snimljeni u miamiju

Nove fotografije su potvrdile: Jennifer Lopez i Ben Affleck su ponovo zajedno

f_11175669_1024

Ovo je prvi put da su fotografisani u opuštenom izdanju, ali i gdje očito ne mare za paparazze koji ih prate u stopu na radost mnogobrojnih fanova koji su u ekstazi zbog povratka slavnog para – Bennifer

Slavna pjevačica Jennifer Lopez (51) i oskarovac Ben Affleck (48) ponovno su snimljeni kako zajedno provode vrijeme, ali ovog puta u Miamiju. Ovaj par za kojeg se šuška da su u vezi, viđeni su kako provode vrijeme na balkonu u vili, gdje je J. Lo nabacivala selfije, a Affleck pušio cigaretu.

Ovo je prvi put da su fotografisani u opuštenom izdanju, ali i gdje očito ne mare za paparazze koji ih prate u stopu na radost mnogobrojnih fanova koji su u ekstazi zbog povratka slavnog para – Bennifer.

– Imala je velik osmijeh na licu i vrtjela se u širokoj ljetnoj haljini. Proveli su dan unutra, ali nekoliko su puta izlazili na svježi zrak i divili se pogledu na vodu – navodi izvor za E News.

Šuškanja o ponovnoj vezi, očito su naljutila bivšeg zaručnika J. Lo, Alexa Rodrigueza (45), s kojim je ova diva prekinula vezu sredinom aprila.

Izvor za E News naveo je kako je bivša zvijezda njujorških Yankeesa šokiran jer je Jennifer tako rano krenula dalje. Nakon što su ga pitali o sada bivšoj zaručnici i oskarovcu, nije htio komentirati i samo je rekao: “Go Yankees”. To je bila očita provokacija, s obzirom na to da je Affleck obožavatelj Boston Red Soxa, koji su veliki konkurenti njujorškim Yankeesima.

No, kako se čini, i on je sam krenuo dalje. Na svom Instagram profilu objavio je story u kojem je pisalo kako ga čeka novi početak.

– Sve što mi ne služi, uklonit ću iz svog života. Pojavljuje se nova energija. Neke nove razine otključavaju se za mene mentalno, fizički i duhovno. Ostajem strpljiv i znam da dolazi nova faza mog života – napisao je.

Podsjetimo, sredinom aprila Jennifer Lopez i Alex Rodriguez potvrdili su da su prekinuli zaruke nakon četiri godine veze. Kasnije tog mjeseca, nagrađivani glumac Ben Affleck, uočen je ispred vile ove slavne pjevačice.

Početkom maja, bivši par iz 2000.ih zajedno su proveli sedam dana u Montani gdje Ben posjeduje kuću. To je bio prvi puta da su viđeni zajedno, nakon što su prekinuli dvogodišnju vezu, ali i zaruke u siječnju 2004. godine.

Prošli tjedan također su uočeni zajedno u Los Angelesu gdje oboje imaju vilu.

– Bili su uzbuđeni jer su se ponovno vidjeli nakon što su bili razdvojeni nekoliko dana. J. Lo je mala pauzu u svom radnom rasporedu i željela ga je ponovno vidjeti – izvor blizak E Newsu je izjavio.