Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Novi skandal: Wanda prevarila Icardija s hrvatskim fudbalerom?

wanda

Uspješni fudbaleri, nerijetko, imaju vrlo atraktivne supruge. Kao takve, one često privuku pažnju medija, a naročito ako se radi o jednoj od najatraktivnijih. Dodate tome i ne jednu, već dvije prevare, i dobijete priču oko koje se podigla prilična prašina u Italiji.

Fudbaler milanskog Intera, Mauro Icardi i njegova atraktivna menadžerka i supruga Wanda Nara, ponovno su se našli u centru pažnje. Naime, italijanski mediji su objavili bombastičnu vijest “da je lijepa Nara u vezi sa Icardijevim saigračem, hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem, čime se ponovno našla u ljubavnom trouglu”. Bračni par Icardi je najavio tužbu protiv onih koji su iznijeli lažne vijesti, a evo zašto je ova priča izazvala toliku pažnju u Italiji.

Naime, iako je Wanda negirala sve navode o nevjerstvu, italijanski mediji tvrde da imaju zvučni dokaz – audio snimak koji navodno dokazuje intiman odnos Nare i Brozovića.

“Nevjerovatno je mnogo lažnih vijesti u posljednje vrijeme. Inače ne odgovaram na uvrede, ali ovaj put moram, jer je otišlo predaleko. Ja sam majka i živim za svoje petoro djece, uvijek sam sa njima. Potom, Maurova sam supruga. Nakon svih laži koje su se pojavile u medijima, moram da zaštitim sebe i svoju porodicu. Time se sad bavi moj advokat. Budite svjesni da ćete trpjeti posljedice za lažne optužbe protiv mene ili mojih najbližih. Živim normalan život, radim i brinem o djeci, a isto savjetujem i vama, umjesto da pišete gluposti o mom životu”, izjavila je Nara, a prenosi britanski Sun.

Ona i Icardi vjenčali su se 2014. i dobili dvije kćerke. Ona ima još troje djece iz braka s Maxijem Lopezom, koji je okončan nakon što je u javnost dospjela vijest o njenoj prevari – sa sadašnjim mužem. Italijanski mediji su novu potencijalnu prevaru, naravno, sveli pod naslov “prošlost se ponavlja”.

Još početkom februara lokalni mediji su pisali da je došlo do sukoba među igračima Intera zbog loših rezultata te da su zbog toga Icardi i Brozović prestali međusobno da se prate na društvenim mrežama.

Marcelo Brozović se u decembru 2016. godine oženio svoju dugogodišnju djevojku, profesorku biologije, Silviju Lihtar, s kojom ima kćerku Auroru. Na društvenim mrežama često objavljuje i njihove slike sa emotivnim posvetama.

Bračni par Icardi, prema pisanju sportskog dnevnika As, već je podigao tužbe za krivično djelo klevete protiv časopisa “Cronaca Vera” i portala Liberoquotidiano i Newnotizie.

Na svom nalog na Instagramu Icardi je ovih dana napisao emotivnu poruku supruzi: “Oni koji vas kritikuju su oni koji vas žele vidjeti drugačije.. U vama vide ono što nikad nećete biti”.