SHOWbuzz

podijelio društvene mreže

Novi trend: Nosi se top koji više otkriva, nego što pokriva

28/08/2019

Top koji je podijelio društvene mreže žene smatraju "totalno nepraktičnim" ili "komadom koji razbuktava maštu" u kompletu s hlačama stoji oko 150 KM, a riječ je o traki koja se veže na više načina

Ovo ljeto obilježio je kupaći kostim koji je poharao Instagram. Poznat je pod nazivom “underboob” bikini, a radi se o kupaćem kostimu koji otkriva donju stranu grudi.

Korisnice društvenih mreža su podijeljene – neke su ovaj trend prihvatile bez predumišljalja, dok ga druge smatraju previše eksplicitnim. I tu se “lome koplja” – jedna struja ga veliča i nosi u casual dnevnim izdanjima, a druga ga osuđuje i smatra neprihvatljivim.

Umjesto kupaćih koje otkrivaju donju stranu grudi, jedna modna trgovina sada prodaje gornji dio majice ili topa koji je također napravljen tako da više otkriva nego sakriva. Ovaj odvažni odjevni predmet prodaje australijski prodavač “Born To Be Chic” zajedno u kompletu sa svilenim hlačama. Ovaj komplet nazvan je La Vida, gornji i donji dio koštaju oko 150 KM.

Internet stranica firme opisuje top kao “široku traku” koja se može nositi na više načina. Na svom Instagramu podijelili su nekoliko fotografija topa koje nosi model Simrava Dee, koja ga je odlučila nositi ga tako da pokriva samo gornji dio grudi.

Mnoge žene ga više vole nositi niže, jer nisu toliko raspoložene za razotkrivanje, pa su i u komentarima podijelile svoja mišljenja o nošenju topa na takav način.

– Ovo izgleda nepraktično – napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala da misli da bi modelu trebao top broj veći.

Ljudi na Facebook stranici Born To Be Chic također nisu bili baš impresionirani.

– Ovo toliko ostavlja mašti na volju – iskomentirala je jedna korisnica. Dok je pak druga rekla da je onda bolje da se ne nosi ništa.

Međutim, nisu svi bili protiv ovog neobičnog topa. Neki su rekli kako im se sviđa način na koji se nosi, i da zaista izgleda odlično, prenosi Mirror.

Komentari

Autor: 24sata.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.