Objavljen najkontroverzniji spot u regionu

severina – silikoni

– Pjesmu pjevajte i ako nemate silikone. Popravit će vam dan i u vama stvoriti osjećaj da ste savršeni… – poručuje Severina svojim fanovima u sklopu premijere njenog novog videospota za pjesmu ‘Silikoni’.

Uz objavu na svojoj Facebook stranici i Instagram profilu, gdje je uradak već privukao masovnu pažnju, Seve je napisala:

– Silikoni su metafora za sve ono što žene rade da bi bile savršene. Tu spada i farbanje kose, depilacija brkova i nogu, vježbanje, solarij, dijete… Stih ‘ti ih nisi ni kupio’ pokazuje da je ona samostalna i da sa svojim tijelom radi što je nju volja. Pjesma je zafrkancija i nemojte je slučajno shvatiti ozbiljno. Pjevajte je i ako nemate silikone. Djeco, ne pokušavajte ovo kod kuće – objavila je Severina.

Također nije krila zadovoljstvo zbog saradnje s kolegicom Sajsi MC, kao i oduševljenje Sekom Sablić, koja se u spotu pojavljuje u ulozi šefice tvornice proizvodnje savršenih žena.

– Velika mi je čast što sam surađivala sa Severinom na ovako uzbudljivoj i zabavnoj pjesmi, koju prati fenomenalan spot. Vjerujem da će publika osjetiti koliko smo se zabavljale na setu i u studiju. Drago mi je i ako smo uvele novu krilaticu: ‘Avioni, kamioni, silikoni’ – komentirala je Sajsi MC.

Redatelj videospota je Petar Pašić, muziku za novi singl potpisuje Bojan Vasić, tekst Marina Tucaković i Sajsi MC, a aranžman Filip Miletić, Miloš Roganović i Bojan Vasić.