Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Color Festival

Objavljena prva imena za “najšareniji festival u regionu”

Color Festival u Brčkom
Foto: Color Festival

Dnevni program na glavnoj bini će biti upotpunjen sa najpopularnijim izvođačima hip hop i trap scene u regionu, dok je noć rezervisana za DJ-eve

Najšareniji festival u regionu, BiH Color Festival powered by Beck’s, održaće se 28. i 29. jula 2023. na poligonu za obuku vozača u Brčkom. Festival će i ove godine zadržati kombinaciju elektro i hip hop/trap zvuka.

Dnevni program na glavnoj bini će biti upotpunjen sa najpopularnijim izvođačima hip hop i trap scene u regionu, dok je noć rezervisana za DJ-eve. Brčko će i ove godine ugostiti regionalne zvijezde kao što su Albino, Fox, Ajs Nigrutin i Timbe, Frenkie, Kontra i Indigo, Erick Kasell, Vandal Steve i Vanjanja.

Na Hammer stage-u nastupaju DJ Jock, Sesha, Forest People, Viid Gens i mnogi drugi.

Color Festival održaće se 28. i 29. jula
Foto: Color Festival

Koncept samog festivala zasniva se na bacanju boja na svaki okrugli sat u ritmu muzike, gdje se stvara domino efekat šarenila. Sve boje imaju međunarodni sertifikat da nisu toksične i da su pravljene od prirodnih sastojaka. Ovaj jedinstveni koncept podrazumeva da se svi posetioci obezbijede bojama, koje će biti dostupne na štandovima unutar festivalske zone.

“Festival raste iz godine u godinu. 2022. smo se odlučili za promjenu koncepta i ubacili smo trap i hip hop izvođače. To se pokazalo kao dobar potez, jer smo privukli posjetioce, koji možda nikada ne bi došli na naš festival zbog toga što je ranije bila isključivo elektronska muzika. Očekujemo rekordan broj posjeta ove godine, jer je interesovanje od samog starta kampanje veoma veliko.” Izjavio je predsjednik udruženja BiH Color Festivala, Dražen Zimonjić.

Zimonjić je dodao: “Fascinantno mi je kako smo izgradili priču na osnovu koncepta, gdje se 500 ulaznica rasproda u vrlo kratkom periodu, a ljudi čak ne znaju ni ko nastupa na festivalu. To je nešto na šta sam najviše ponosan. Nudimo jedinstveno iskustvo, jer su holi festivali rijetkost u Evropi.”

Uzbuđenje i adrenalin su zagarantovani, a svi zainteresovani mogu kupiti ulaznice preko www.kupikartu.ba i svim njihovim prodajnim mjestima.