SHOWbuzz

udala se za ben afflecka

Objavljene prve fotografije sa svadbe, Fox News tvrdi: J. Lo je promijenila prezime

18/07/2022

"Uspjeli smo. Ljubav je lijepa. Ljubav je ljubazna. Pokazalo se i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi", napisala je Lopez i dodala da je to bila najbolja noć u njihovim životima

Nakon vjenčanja Jennifer Lopez i Bena Afflecka na društvenim su mrežama objavljene njihove fotografije i snimke. Između ostalih, frizer slavne glumice, Chris Appleton, na Instagramu je objavio snimku koja je nastala prije ceremonije. J.Lo je bila odjevena u jednostavnu bijelu haljinu.

“Ovo je haljina koju imam već jako puno godina. Čuvala sam je i čuvala i konačno sam je odjenula na dan mog vjenčanja. Osjećaj je nevjerovatan, jako sam uzbuđena”, rekla je Lopez.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chris Appleton (@chrisappleton1)

Glumica je fotografije s vjenčanja objavila u vlastitom newsletteru On the JLo. Otkrila je da se kasnije presvukla u modernu, čipkastu vjenčanicu dizajnera Zuhaira Murada. Na glavi je imala veo s čipkastim rubom.

“Uspjeli smo. Ljubav je lijepa. Ljubav je ljubazna. Pokazalo se i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi”, napisala je Lopez i dodala da je to bila najbolja noć u njihovim životima.

Fox News piše da je Jennifer uzela Benovo prezime. U zapisniku okruga Cark stoji da je glumica i pjevačica promijenila ime u Jennifer Affleck. Inače, par se vjenčao u Las Vegasu.

Podsjećamo, Lopez je službeno potvrdila da je ponovo s Affleckom u objavi na Instagramu za svoj 52. rođendan, kada je podijelila sliku na kojoj se ljube dok su bili na privatnoj jahti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chris Appleton (@chrisappleton1)

Od tada su postali stalni par na crvenom tepihu, podržavajući jedno drugo na raznim filmskim premijerama i dodjelama nagrada. Lopez je objavila da je prekinula s Rodriguezom (45) u travnju 2021., a snimljena je s Affleckom u Montani u svibnju.

Affleck je ranije bio u braku s glumicom Jennifer Garner s kojom ima troje djece – Violet (16), Seraphinu (13) i Samuela (10). Razveli su se 2018. nakon 13 godina braka. Lopez je bila 10 godina u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem. Bivši par, koji se razveo 2014., ima 14-godišnje blizance Emme i Maxa.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.