Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"zdravlje najbitnije"

Odgođen koncert Celine Dion u Zagrebu za koji su karte rasprodate

CELINE DION (1)

Velika svjetska turnejaje započela 18. septembra 2019. u Quebecu, a sada je odgođeno 28 rasprodanih koncerata u 19 gradova

Zbog mjera opreza koje se poduzimaju u svrhu prevencije širenja zaraze koronavirusom (covid-19), odgođeni su prvi mjeseci evropskog dijela turneje u sklopu koje je Celine Dion 5. juna trebala održati koncert u zagrebačkoj Areni.

O novom terminu održavanja koncerta javnost će biti obaviještena uskoro.

“Mislim i molim za sve one koji su u ova teška vremena ostali bez voljenih i koji su mnogo patili tokom ove strašne epidemije. Znam da se svi bore i pokušavaju prilagoditi ovim izazovnim okolnostima ne znajući kada će se stvari vratiti na staro. Ali i ovo će jednog dana proći, nadam se što prije. U međuvremenu, moram reći koliko se divim svim zdravstvenim radnicima i hrabrim ljudima koji daju sve od sebe i u ovim teškim vremenima brinu za nas. Veselim se danima kada ćemo ponovno moći pjevati i plesati zajedno. Za sada, zdravlje i sigurnost su prioritet svima… Ali jedva čekam vratiti se na pozornicu i biti ponovno s vama”, izjavila je Celine.

Zagrebački koncert dio je velike svjetske turneje koja je započela 18. septembra 2019. u Quebecu, a ovom prilikom odgođeno je 28 rasprodanih koncerata u 19 gradova. Evropski dio svjetske turneje “Courage” trebao je započeti 21. maja 2020. godine u Pragu.

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum, a oni koji su ih kupili sve dodatne informacije uskoro će moći naći na stranici na kojoj su kupili ulaznice. Inače, za samo sat vremena nakon što su puštene u prodaju prodato je čak 5.000 karata za koncert u Zagrebu.