SHOWbuzz

Tačka na priču

Oglasio se Ognjen Vranješ: Dosta mi je svega

21/01/2019

Ognjen Vranješ odlučio je da progovori i stavi tačku na dalje spekulacije

Strasti koje su se uzburkale nakon što se saznalo za vezu Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše koju su imali iza leđa Duška Tošića, još uvijek se ne stišavaju.

Iako je dugo ćutao o svemu i samo se jednom oglasio na Instagramu, pa isti post odmah i obrisao, Ognjen Vranješ odlučio je da progovori i stavi tačku na dalje spekulacije.

Naime, Ognjen je izjavio da je Duško Tošić znao za njegovu i Jeleninu vezu.

– Nikada nisam bio fan i niko nikada nije mogao, niti će moći tako da me predstavi. Duško je znao za moju i Jeleninu vezu, a ja ne želim više da budem dio ove priče. Dosta mi je svega – rekao je Ognjen za Alo Vip magazin.

Jelena Karleuša bi danas trebalo da se vrati u Beograd, kako bi sa ekipom snimila emisiju “Zvezde Granda” koja je već prošle nedjelje zbog nje pomjerena.

Podsjećanja radi, skandal čiji glavni akteri su Jelena Karleuša, Duško Tošić i Ognjen Vranješ počeo je 3. januara kada je Duško oduzeo Jeleni telefon u kom je pronašao dopisivanja sa Vranješom.

Nakon toga usledila je javna svađa Karleuše i Vranješa, iznošenje nagih fotografija i detalja afere, a javnost se svakog dana šokira novim informacijama. Tokom jučerašnjeg dana je objavljen video koji je nastao u momentima kada je Jelena saznala da su u javnost isplivale informacije o njenoj aferi.

Vranješ nastavlja provocirati Jelenu, objavio novu fotografiju

Komentari

Autor: Blic.rs

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.