Onaj osjećaj kad ti dajdžinica rodi sestru: Stigla nova beba Kardashian

chyna

Blac Chyna putem carskog reza rodila je djevojčicu. S Robertom Kardashianom trenutno je zaručena.

Nova beba Kardashian stigla je na svijet.

Blac Chyna i Rob Kardashian postali su roditelji, dobivši danas djevojčicu.

Us Weekly piše kako je Chyna djevojčicu donijela na svijet u bolnici Cedars-Sinai u Los Angelesu. Curici su dali ime Dream, odnosno San.

Dream Team ? #mannequinchallenge

Videozapis objavljuje Blac Chyna (@blacchyna)

Vijest da će dobiti bebu Robert i Chyna objavili su na društvenim mrežama, a potom su ubrzo otkrili i da su zaručeni. Postali su nakon toga i zvijezde reality showa “Rob & Chyna”.

Ovo je prva beba Roba Kardashiana i druga slavne Chyne.

kylie_tyga_chyna

Kylie, Tyga i Chyna

Prvo dijete, sina kojem su dali ime King Cairo, Chyna je dobila s reperom Tygom, koji je trenutno u vezi s Kylie Jenner, Robovom polusestrom. Dok se Chyna porađala, Kylie Jenner pazila je njenog sina koji tako dobio sestru, čiji su roditelji zapravo njegovi dajdža i dajdžinica ili ujak i ujna, kako vam volja. Uglavnom malo će biti komplicirano djeci objasniti ko im šta dođe u familiji.

kylie_kairo

Kylie Jenner brinula je o King Cairu

Presretni Rob je na Instagramu podijelio prvu fotku kćerkice, uz dirljivu poruku:

“Kakav nevjerovatan dan. Jako sam sretan. Chy, hvala ti što si donijela na svijet naše dijete i što si bila toliko jaka. Volim te puno i jedva čekam da je zajedno gledamo kako raste dan po dan. Volim i tebe i Dream i jako cijenim to što vas imam obje. Znam da svi kažu za nju da je moj mali blizanac, ali ona definitivno ima tvoj nos, Chy!”

Chyna je čak podijelila i prvi video male Dream, a na njemu se novopečeni tata šali sa kosom svoje kćerkice riječima: “Pogledaj tu Kris Jenner frizuricu.”

Dream Renee Kardashian ?

Videozapis objavljuje Blac Chyna (@blacchyna)