Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

vozač f1, teniser, ragbijaš...

Opet sportista! Nicole Scherzinger na crveni tepih povela novog dečka

Nicole Scherzinger

Stasiti igrač ragbija nije odolio čarima sedam godina starije crnke koja je svijetu poznata zbog svoje dugogodišnje muzičke karijere u ženskoj pop grupi “The Pussycat Dolls”

Na službeni after party ovogodišnje glamurozne dodjele nagrada Zlatni globus 41- godišnja pjevačica Nicole Scherzinger došla je u pratnji svog novog dečka, 34- godišnjeg sportiste Thoma Evansa.

Iako se o njihovoj romansi nagađalo već neko vrijeme, par je tek sada službeno potvrdio navode i držeći se za ruke spremno pozirao pred gomilom fotoreportera i kamera.

Stasiti igrač ragbija nije odolio čarima sedam godina starije crnke koja je svijetu poznata zbog svoje dugogodišnje muzičke karijere u ženskoj pop grupi “The Pussycat Dolls”.

Američka pjevačica blistala je u haljini na jedno rame u puder nježnoj nijansi koja je istaknula njezin tamnoputi ton, a ukrasila se skupocjenim dijamantnim nakitom. Pritom nije skrivala osmijeh koji joj ja na lice nakon brojnih propalih ljubavi vratio mlađahni Thom.

Podsjetimo, pjevačica je dugo hodala s vozačem Formule 1, Lewisom Hamiltonom. Osim toga bila je u vezi s teniserom Grigorom Dimitrovom.