brojne kritike

Povratnički nastup Pussycat Dolls mnogi nazvali pornografskim (VIDEO)

pussy

Takve kritike prate grupu još od prvog singla Don't Cha iz 2005. godine, a čini se kako će se nastaviti i s njihovim povratkom

Ponovno okupljene Pussycat Dolls nastupile su za vikend prvi put nakon 10 godina, a njihov povratak već je podignuo puno prašine na društvenim mrežama.

Ženski bend na čelu s Nicole Scherzinger izveo je medley najvećih hitova u britanskom showu X Factor: Celebrity tokom kojeg su predstavile i novu pjesmu React.

Ali odmah nakon njihovog nastupa počele su kritike.

“Krajnje neprikladan sadržaj za ovo doba večeri. Pussycat Dolls izgledaju kao da pripadaju u striptiz-klub, a ne za porodično gledanje u prime timeu”, požalio se jedan gledatelj. Drugi su njihov nastup opisali kao “apsolutno sramotan spektakl” koji bi “bio neprikladan i za kanal za odrasle”.

Takve kritike prate grupu još od prvog singla Don't Cha iz 2005. godine, a čini se kako će se nastaviti i s njihovim povratkom.

“Nisam očekivala to… jeste li vi”, napisala je Nicole Scherzinger na Instagramu nakon nastupa, kada je shvatila koliku pažnju su privukle.

No Nicole Scherzinger (41), Ashley Roberts (38), Kimberly Wyatt (37), Carmit Bachar (45) i Jessica Sutta (37) za svoje izdanje dobile su i brojne komplimente fanova, koji su jedva dočekali njihovo ponovo okupljanje.

Melody Thornton nije se vratila u grupu koja je, prema još jednoj bivšoj članici, Kayi Jones, bila samo “paravan za prostituciju”.