Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jaqueline Sosa

Ostala trudna s oženjenim nogometašem, podržao je i Ronaldo

6493327

Sousa je ispričala kako je zatrudnjela s neimenovanim nogometašem te da sada ima njegovu devetomjesečnu kćer, dok je on u braku s drugom ženom

Jaqueline Sosa, 33-godišnja hostesa, stigla je u fokus javnosti prije tjedan dana kada je dala intervju za engleski The Sun. U njemu je otkrila kako je ostala trudna s jednim igračem iz Premiershipa, koji ju je prevario.

Tuttosport donosi zanimljiv detalj iz priče u koju se uključio i Cristiano Ronaldo.

Sousa je ispričala kako je zatrudnjela s neimenovanim nogometašem te da sada ima njegovu devetomjesečnu kćer, dok je on u braku s drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Prekinula sam s njim one noći kad se oženio jer je to bilo previše za mene. Iscrpio mi je svu snagu, bila sam uništena psihički i fizički. To sam mu i napisala u oproštajnoj poruci. Njegov brat mi je rekao da je bio zabrinut i da je mislio na mene čak i za vrijeme svog vjenčanja”, rekla je Jaqueline.

Igrač se vjenčao u ljeto 2019. godine, ali ju je nastavio kontaktirati i uvjeravati da je zaljubljen u nju, a ne u svoju ženu. Ipak, kada je doznao da je trudna, naglo je promijenio stav i odlučio je prekinuti sve odnose s njom, prenosi Index.

“Bila sam šokirana, ponajviše jer nisam mislila da će to toliko loše podnijeti jer je on bio taj koji je govorio o tome da zajedno imamo djecu. Pokušali smo se dogovoriti oko toga da on neće biti fizički prisutan u bebinom životu, ali da će finansijski pridonijeti odgoju. On se odjednom prestao javljati, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s obitelji, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu financijsku pomoć, sve donedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu šutjela i kako na bilo koji način ne bih ugrozila njegovu karijeru”, rekla je Sousa.

Prema pisanju Tuttosporta, jedan od onih koji su stali na njenu stranu je i portugalski napadač Cristiano Ronaldo. On je samo jedan od više poznatih igrača koji su je kontaktirali i osudili ponašanje neimenovanog kolege.

“Da, Cristiano mi se javio. Svi su bili šokirani kad su to čuli. Smatra da se igrač prema meni ponio neodgovorno i osudio je takvo ponašanje. Nogometaši su jedini koji su znali za našu vezu od početka i upoznati su sa svime što se događalo. Drago mi je da nisam sama”, poručila je Sousa.

Uskoro bi moglo biti otkriveno ime igrača s kojim je ostala trudna. Već je spremna tužba kojom će pokušati dokazati očinstvo, a predmet bi pred sud i javnost mogao stići u oktobru.