Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

jelena dokić

Otac je zlostavljao, imala je 120 kilograma, a sada izgleda kao filmska diva

untitled-design_bxaYOJa

Otac ju je maltretirao skoro svaki dan, a to se odrazilo na njezino psihičko i fizičko stanje. Godinama se borila s depresijom, imala je problema s kilogramima i štitnjačom, a sve se promijenilo kada je težila 120 kilograma

Jelena Dokić (38) je bila velika nada svjetskog tenisa, ali nije uspjela ostvariti puni potencijal zbog oca nasilnika koji ju godinama zlostavljao.

Bivša teniserka je rođena u Osijeku, tokom rata je preselila u Srbiju, a zatim i u Australiju kao izbjeglica. I danas živi tamo, a uz nju je već 16 godina njezina najveća podrška, dečko Tin Bikić. Upravo zbog veze s Tinom koji je Hrvat, Jelena je imala najvećih problema s ocem.

Otac ju je maltretirao skoro svaki dan, a to se odrazilo na njezino psihičko i fizičko stanje. Godinama se borila s depresijom, imala je problema s kilogramima i štitnjačom, a sve se promijenilo kada je težila 120 kilograma. To je bio okidač za novu promjenu i novi život, a sada je oduševila sve.

Preporođena Jelena je objavila fotografiju na Instagramu i u kratkom roku prikupila je velik broj lajkova. Neke je podsjetila na jednu poznatu glumicu, a na Facebook stranici ‘Vragolasti tenis’ mogli smo vidjeti usporedbu da izgleda kao Charlize Theron.

Nitko ne bi rekao da je prije samo par godina težila 120 kilograma, a sada izgleda kao filmska diva.

Borila se s toliko problema u životu, s toliko faktora koji su utjecali na njezino zdravlje, ali sada je pronašla novu radost koja ju je pokrenula.