Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Otac nema za novu harmoniku, ali njegov talent je neprocjenjiv

stjepan magdic – harmonika

Oni najbolji uvijek su i skromni, radišni, talentirani. Jedan takav stigao je jučer na audiciju Supertalenta u Hrvatskoj, a osvojio je i žiri i publiku – prije svega svojim velikim talentom.

Dječak Stjepan Magdić ima svega osam godina, a harmoniku svira virtuozno. Prvo mjesto je sa svojom harmonikom već osvojio na međunarodnom takmičenju u Italiji te je dobio i 1. mjesto u nagradi Baby kategorija u Puli.

Njegov tata Damir kaže kako krpaju kraj s krajem, pa Stjepan svira na harmonici staroj 50 godina. Ipak, dječaku ništa ne smeta, pa ni harmonika loše kvalitete. U intervjuu je ponosni otac Damir otkrio sve o svom slatkom i talentiranom sinu, kojem su najdraže skladbe mađarski čardaš i finska polka.

“Reakcije na nastup su i više nego pozitivne, svi nas zovu, čestitaju, svi se javljaju. Stjepan je u muzičku školu krenuo sa pet i po godina, mentor je prepoznao njegov talent i primio ga, iako je bio tako mali”, priča Damir.

“Svira na staroj harmonici, no to mu ne predstavlja problem, on svira na kakvoj svira! Rekao sam mu: ‘Ti sviraj svoje, s vremenom će biti bolje'”, priča Magdić.
Osim harmonike, Stjepan obožava nogomet, ali, postoji nešto što se zove prva ljubav – a Stjepanu je to zaista harmonika.

“Otkad je prvi put primio u ruke, harmoniku je zavolio”.

https://www.youtube.com/watch?v=EyQyODejU4U