Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Otkriveni razlozi razvoda Jennifer Aniston i Justina Therouxa?

aniston

Otkad su Jennifer Aniston i Justin Theroux objavili da se rastaju, javnost pokušava doznati razlog razvoda, ali čini se da problemi u njihovom braku traju već neko vrijeme te da je ovakav ishod bio neizbježan.

Entertainment Tonight piše da se par od vjenčanja 2015. godine svađa oko mjesta stanovanja. Naime, Justin je želio živjeti u New Yorku, dok je Jennifer preferirala Los Angeles, gdje je mogla živjeti u većoj privatnosti, piše Index.

49-godišnja glumica ipak je popustila te se preselila u Justinov njujorški stan, ali tenzije se nisu smirivale, najviše zbog paparazza koji su Jennifer pratili na svakom koraku, kampirali im ispred zgrade i praktično je držali u zatočeništvu stana.

Zbog toga je par počeo imati problema i sa komšijama. Jednom je cijela stvar eskalirala do te mjere da je neko u potpunosti prekrio Justinov motor kriškama salame. Justin je odmah posumnjao da je u pitanju neko od susjeda te se par odmah iselio iz zgrade.

“Justin ima veoma raznoliku grupu prijatelja, nisu svi u glumačkoj industriji. Prijatelj je s ugostiteljima, komičarima, piscima, tattoo majstorima… To je raznovrsna grupa, a on takvu mrežu ljudi nema u LA-u”, rekao je izvor blizak paru.

“On može samo skočiti na motocikl i otići do kafića ili do prijatelja, ali za Jen, paparazzi su posvuda. On je zaista htio da joj bude ugodno u New Yorku, čak je pokušao pregovarati s paparazzima i dogovoriti da je snimaju samo jednom dnevno, a zatim puste na miru. Čak se preselio iz svog stana koji je obožavao. Jennifer je rijetko bila kod njega, ona je preferirala hotele, dok njemu nisu bili dragi”, dodao je izvor.